Zpět na výsledky hledání

Řád templářů : historické souvislosti a mystické vazby

To chci

Načítám anotaci z obalkyknih.cz

Hlavní autor: Marilyn Hopkins, 1950-  
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 144 s. :
Vydání: 1. české vyd.
Vydáno: Praha : Svojtka & Co., 2007
Témata: Zobrazit všechna témata 
Popis jednotky: Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Bibliografie: Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN: 978-80-7352-626-9
LEADER 03363nam a2200805 a 4500
001 nkc20071757062
003 CZ PrNK
005 20080103095015.0
007 ta
008 071019s2007 xr abchg f 001 0dcze
015 |a cnb001757062 
020 |a 978-80-7352-626-9  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)190753512 
040 |a ABA001  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
045 |a p1r1 
072 7 |a 27-78  |x Křesťanská sdružení, spolky a organizace. Řeholní řády  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a 27-788.435  |2 MRF 
080 |a 27-58  |2 MRF 
080 |a 27-5  |2 MRF 
080 |a 2-526.6  |2 MRF 
080 |a 001.94  |2 MRF 
080 |a 27-763  |2 MRF 
080 |a 27-662:3  |2 MRF 
080 |a 322:27-67  |2 MRF 
080 |a 27-72-77  |2 MRF 
080 |a 316.3"04/14"  |2 MRF 
080 |a (0.062)  |2 MRF 
100 1 |a Hopkins, Marilyn,  |d 1950-  |7 jx20070521016  |4 aut 
245 1 0 |a Řád templářů :  |b historické souvislosti a mystické vazby /  |c Marylin Hopkins ; [překlad Erika Stařecká] 
250 |a 1. české vyd. 
260 |a Praha :  |b Svojtka & Co.,  |c 2007 
300 |a 144 s. :  |b il. (některé barev.), mapy, portréty, faksim. ;  |c 26 cm 
500 |a Přeloženo z angličtiny 
500 |a Terminologický slovník 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
500 |a Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius 
648 4 |a 1118-1314 
648 7 |a 12.-14. století  |7 ch757065  |2 czenas 
650 0 7 |a templáři  |7 ph126532  |y 1118-1314  |2 czenas 
650 0 7 |a křesťanská spiritualita  |7 ph138493  |y 12.-14. stol.  |2 czenas 
650 0 7 |a rituály a obřady  |7 ph125170  |2 czenas 
650 0 7 |a náboženská symbolika  |7 ph123374  |2 czenas 
650 0 7 |a záhady  |7 ph127721  |2 czenas 
650 0 7 |a křížové výpravy  |7 ph122162  |2 czenas 
650 0 7 |a křesťanství a společnost  |7 ph138510  |y 12.-14. stol.  |2 czenas 
650 0 7 |a křesťanství a politika  |7 ph417914  |y 12.-14. stol.  |2 czenas 
650 0 7 |a organizace a struktura církve  |7 ph138526  |y 12.-14. stol.  |2 czenas 
650 0 7 |a středověká společnost  |7 ph216791  |y 12.-14. stol.  |2 czenas 
650 0 9 |a Templars  |y 1118-1314  |2 eczenas 
650 0 9 |a Christian spirituality  |y 12th-14th centuries  |2 eczenas 
650 0 9 |a rites and ceremonies  |2 eczenas 
650 0 9 |a religious symbolism  |2 eczenas 
650 0 9 |a mysteries  |2 eczenas 
650 0 9 |a crusades  |2 eczenas 
650 0 9 |a Christianity and civilization  |y 12th-14th centuries  |2 eczenas 
650 0 9 |a Christianity and politics  |y 12th-14th centuries  |2 eczenas 
650 0 9 |a church organization and structure  |y 12th-14th centuries  |2 eczenas 
650 0 9 |a medieval society  |y 12th-14th centuries  |2 eczenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
655 9 |a popular works  |2 eczenas 
765 0 |t Enigma of the knight templar  |9 Česky 
856 4 1 |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:6f035df0-6a8f-11e9-bcdf-005056827e52  |y Digitalizovaný dokument  |x NDK 
910 2 |a BOA001  |b 3-1194.642 
928 1 |a Svojtka & Co. Praha 
990 |a BK 
995 |a 01 
991 |b 200711  |c NOV 
996 6 |b 2610325031  |c 3-1194.642  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 5  |p p.v.  |w 000874779  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000874779.MZK50000874779000010 
996 6 |b 2610325991  |c 3-1194.642  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 2  |p kup  |w 000874779  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000874779.MZK50000874779000020 

Podobné