Jihočeská houbařská kuchařka
Kuchařka poskytuje návody pro snadnější a rozmanitější využití jedlých hub v kuchyni.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 344 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Svépomoc,
1986
- Vydání:
- 2., upravené vyd. (Ve Svépomoci 1.)
- Popis jednotky:
- 130000 výt.
- Fyzický popis:
- 344 s. : barev. il. ; 21 cm
Podobné
-
Houby v přírodě a v kuchyni
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
-
Skladování a kontrola potravin v chladírnách a mrazírnách
Jaroslav Hrubý
-
Žampióny, pěstování a kuchyňská úprava
Miloslav Staněk, 1924-1987
-
Zmrazené potraviny : v průmyslu a domácnosti
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
-
Houbařský atlas : 180 druhů jedlých a nejjedovatějších hub : 100 osvědčených kuchařských receptů
Miroslav Smotlacha, 1920-2007