Mexická kuchyně
Mexická kuchyně je rozmanitá a zvláštní. Uplatňují se v ní všechny vrstvy tamních kultur, od dávných indiánských civilizací až po současnost. Duše mexické kuchyně spočívá právě v těchto starých kořenech: omáčky se sytými barvami a výraznou chutí, připravené z ostrých čili papriček, různých semen, bylinek a mnoha druhů…
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 256 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Slovart,
c2006
- Edice:
- Špalíček receptů
- Témata:
- Popis jednotky:
- Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík - Fyzický popis:
- 256 s. : barev. il. ; 15 cm
- ISBN:
- 80-7209-756-3
Podobné
Těstoviny
Tom Bridge
Grilování
Marlena Spieler, 1949-
Grilování a saláty na léto
Jacqueline Bellefontaine
Vegetariánská kuchyně
Jenny Stacey
Čokoláda
Jacqueline Bellefontaine