Základy ekonomiky výživy pro kombinované studium
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 121, [18] s. :
- Vydáno:
-
Zlín :
Univerzita Tomáše Bati,
2006
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Edice:
- Učební texty vysokých škol
- Témata:
- Popis jednotky:
- 20 výt.
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická - Fyzický popis:
- 121, [18] s. : il. ; 30 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 80-7318-398-6
Podobné
-
Úvod do studia Mediace a probace
Ivo Svoboda, 1964-
-
Měření v elektrotechnice
Milan Adámek, 1967-
-
Statistické metody v senzorické analýze potravin
Jan Hrabě, 1943-
-
Základy kosmetických výrob
Ferdinand Langmaier
-
Umělá inteligence, aneb, Úvod do neuronových sítí, evolučních algoritmů--
Ivan Zelinka, 1965-