Jídla na poslední chvíli
Uvařit rychle, chutně, nápaditě, ale především zdravě neznamená trávit hodiny v kuchyni a vymýšlet složité recepty nebo se jimi nechat inspirovat. Jídlo je menu, i když se skládá byť jen ze dvou pokrmů. Tato publikace vás chce proto seznámit, jak co za nejkratší dobu sestavit jednoduché menu, podávané ve všedních i svátečních dnech.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 106 s., [12] s. barev. obr. příl. :
- Vydáno:
-
Praha :
Agentura VPK,
2005
- Edice:
- Dobrá kuchyně
- Témata:
- Fyzický popis:
- 106 s., [12] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
- ISBN:
- 80-7334-072-0
Podobné
-
Zabijačka po domácku
Miroslav Mayer
-
Perníčky : pečeme a zdobíme
Jarmila Mandžuková, 1959-
-
Šťavnaté recepty
Pavla Michňová
-
Koření v naší kuchyni
Miloslav Nosovský, 1957-