Středomořská kuchyně

To chci

Většinu z nejznámějších pokrmů od břehů Středozemního moře představují jednoduchá jídla, připravovaná z domova vypěstovaných, místních surovin. Abychom dosáhli co nejlepších výsledků, musíme používat tu nejčerstvější zeleninu a nejlepší ovoce. Zejména v zimě bývá lepší sáhnout po konzervovaných surovinách pocházejících celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Anne White
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
256 s. :
Vydáno:
[Praha] : Slovart, c2004
Edice:
Špalíček receptů
Témata:
Popis jednotky:
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Fyzický popis:
256 s. : barev. il. ; 15 cm
ISBN:
80-7209-646-X

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-1149.243

Podobné