Středomořská kuchyně
Většinu z nejznámějších pokrmů od břehů Středozemního moře představují jednoduchá jídla, připravovaná z domova vypěstovaných, místních surovin. Abychom dosáhli co nejlepších výsledků, musíme používat tu nejčerstvější zeleninu a nejlepší ovoce. Zejména v zimě bývá lepší sáhnout po konzervovaných surovinách pocházejících … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 256 s. :
- Vydáno:
-
[Praha] :
Slovart,
c2004
- Edice:
- Špalíček receptů
- Témata:
- Popis jednotky:
- Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius - Fyzický popis:
- 256 s. : barev. il. ; 15 cm
- ISBN:
- 80-7209-646-X
Podobné
-
Čínská kuchyně
Jenny Stacey
-
Těstoviny
Tom Bridge
-
Grilování a saláty na léto
Jacqueline Bellefontaine
-
Kuře
Tom Bridge
-
Vegetariánská kuchyně
Jenny Stacey