Food & beverage management

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Blanka Zimáková, 1956-
Další autoři:
Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
140 s. ;
Vydáno:
Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2004
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Popis jednotky:
500 výt.
Fyzický popis:
140 s. ; 30 cm
Uživatelské určení:
Určeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN:
80-86578-43-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1147.846

Podobné