Babička zavařuje
Rady a návody na zavařování ovoce, zeleniny, hub a masa. Kuchařské předpisy na jídla z vyrobených kompotů a marmelád, naložené zeleniny, zavařeného masa.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 61 s., [8] s. obr. příl. :
- Vydáno:
-
Praha :
Agentura VPK,
2004
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Apetit (Agentura VPK)
- Témata:
- Popis jednotky:
- Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
- Fyzický popis:
- 61 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm
- ISBN:
- 80-7334-048-8
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Národní knihovna ČR - Kramerius |
Podobné
-
Slovenská kuchyně
Marika Ambrová
-
Francouzská kuchyně
Jana Zachová
-
Co chutná v horkých dnech
Marika Ambrová
-
Saláty
Jiří Kodým