Kuchařské techniky : úplný průvodce

To chci

Kuchařské techniky Snadno srozumitelný a názorný průvodce kuchařskými technikami zobrazenými krok za krokem. Každý postup je použitý ve vzorových receptech. V knize také najdeme přes 200 receptů – od jednoduchých polévek k efektním dezertům a 1000 fotografií.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Norma MacMillan
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
256 s. :
Vydáno:
Praha : Svojtka & Co., 2004
Vydání:
České vyd. 1.
Edice:
Praktická příručka (Svojtka & Co.)
Témata:
Popis jednotky:
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Fyzický popis:
256 s. : barev. il. ; 22 cm
ISBN:
80-7237-976-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1136.545

Podobné