Houby v přírodě a v kuchyni
Příručka pro houbaře - začátečníky stručně informuje o rozdělení hub, o jejich rozmnožování, významu a sbírání. V obrazové části podrobně popisuje nejdůležitější znaky jedlých a jedovatých hub, které se u nás vyskytují.Uvádírovněž předpisy na houbová jídla a radí, jak postupovat při otravě houbami.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 261, [3] s. ;
- Vydáno:
-
Praha :
Merkur,
1976
- Vydání:
- 3., dopln. vyd.
- Popis jednotky:
- Seznam hub
- Fyzický popis:
- 261, [3] s. ; 12°
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní knihovna ČR - Kramerius |
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
Podobné
-
Co uvařit labužníkům? : sto receptů zahraničních jídel
František Syrový
-
Zeleninová a bezmasá jídla
Antonín Nestával, 1922-1985
-
Houbařský atlas : 180 druhů jedlých a nejjedovatějších hub : 100 osvědčených kuchařských receptů
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
-
Zmrazené potraviny : v průmyslu a domácnosti
Miroslav Smotlacha, 1920-2007