Houby v přírodě a v kuchyni

To chci

Příručka pro houbaře - začátečníky stručně informuje o rozdělení hub, o jejich rozmnožování, významu a sbírání. V obrazové části podrobně popisuje nejdůležitější znaky jedlých a jedovatých hub, které se u nás vyskytují.Uvádírovněž předpisy na houbová jídla a radí, jak postupovat při otravě houbami.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
Další autoři:
Josef Novák, 1902-1987
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
261, [3] s. ;
Vydáno:
Praha : Merkur, 1976
Vydání:
3., dopln. vyd.
Popis jednotky:
Seznam hub
Fyzický popis:
261, [3] s. ; 12°

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Národní knihovna ČR - Kramerius
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius

Podobné