Nápoje : příprava a podávání

To chci

Publikace seznamuje se zařízením a vybavením domácího baru, se základy barmanského umění, poskytuje přehled toho, co by měl hostitel-barman znát, aby zaujal své hosty i chováním a vystupováním. Nabízí přehled technik a způsobů míchání nápojů, jejich rozdělení a stručné charakteristiky. Neopomíjí ani ovocné a zeleninové šťávy celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Ivo Sedláček
Další autoři:
Lubomír Kočí
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
vi, 162 s. :
Vydáno:
Brno : Computer Press, 2003
Vydání:
Vyd. 1.
Edice:
Hobby (Computer Press)
Témata:
Popis jednotky:
Autorské údaje na obálce: Ivo Sedláček, Milan Kočí
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Fyzický popis:
vi, 162 s. : barev. il. ; 25 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN:
80-251-0002-2

Vybrat instituci:


Pro vytváření rezervací/objednávek je nutné abyste byli přihlášeni.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Sign.
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1127.481