Zapečené a gratinované dobroty
Předpisy na přípravu předkrmů, polévek, masových i bezmasých jídel a moučníků, jejichž dokončení spočívá v krátkém zapečení v rozehřáté troubě.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 90 s., [12] s. obr. příl. :
- Vydáno:
-
Praha :
Agentura VPK,
2003
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Kuchařinka
- Témata:
- Popis jednotky:
- Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
- Fyzický popis:
- 90 s., [12] s. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm
- ISBN:
- 80-7334-008-9
Podobné
-
Guláše, perkelty, ragú, frikasé, tokáně, soté
Miloslav Nosovský, 1957-
-
Cukroví, nápoje, poháry
Jiří Kareš
-
Vaříme a pečeme na bylinkách
Libuše Vlachová
-
Jemné a pikantní minutky
Miloslav Nosovský, 1957-