Zapečené a gratinované dobroty

To chci

Předpisy na přípravu předkrmů, polévek, masových i bezmasých jídel a moučníků, jejichž dokončení spočívá v krátkém zapečení v rozehřáté troubě.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Miloslav Nosovský, 1957-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
90 s., [12] s. obr. příl. :
Vydáno:
Praha : Agentura VPK, 2003
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Kuchařinka
Témata:
Popis jednotky:
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Fyzický popis:
90 s., [12] s. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm
ISBN:
80-7334-008-9

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1121.757

Podobné