Marmelády : nejlepší recepty : děláme si sami marmelády, džemy, rosoly a ovocné pomazánky
Přináší přehled různých druhů ovoce, obsah vitaminů a minerálních látek v jednotlivých druzích i dobu sklizně. Popisuje jaké přístroje, pomůcky a přísady, které jsou potřeba při jeho zpracování a konzervování. Nabízí 75 receptů a různé možnosti úpravy, doporučené množství surovin i postup zpracování.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 95 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Víkend,
2002
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Překlad z němčiny
- Fyzický popis:
- 95 s. : barev. il. ; 21 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a rejstříky
- ISBN:
- 80-7222-243-0