Marmelády : nejlepší recepty : děláme si sami marmelády, džemy, rosoly a ovocné pomazánky

To chci

Přináší přehled různých druhů ovoce, obsah vitaminů a minerálních látek v jednotlivých druzích i dobu sklizně. Popisuje jaké přístroje, pomůcky a přísady, které jsou potřeba při jeho zpracování a konzervování. Nabízí 75 receptů a různé možnosti úpravy, doporučené množství surovin i postup zpracování.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Herbert Rhein
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
95 s. :
Vydáno:
Praha : Víkend, 2002
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Popis jednotky:
Překlad z němčiny
Fyzický popis:
95 s. : barev. il. ; 21 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a rejstříky
ISBN:
80-7222-243-0

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1118.208