Americká kuchyně : Yanke styl : [132 předpisy]
Kuchařské předpisy jsou členěny do kapitol podle jídel (snídaně, předkrmy, polévky, hlavní jídla, přílohy, dezerty, chleby, nápoje). Každá kapitola začíná přehledem amerických stravovacích zvyků a oblíbených specialit. Předpisy uvádějí originální název pokrmu, přehled surovin, postup přípravy a někdy je uveden i počet porcí.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 80 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Nakladatelství Lidové noviny,
2003
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na hřbetu knihy označení 5
Název v tiráži: Americká kuchyně 1. Yankee styl - Fyzický popis:
- 80 s. : barev. il. ; 24 cm
- ISBN:
- 80-7106-643-5