Americká kuchyně : Yanke styl : [132 předpisy]

To chci

Kuchařské předpisy jsou členěny do kapitol podle jídel (snídaně, předkrmy, polévky, hlavní jídla, přílohy, dezerty, chleby, nápoje). Každá kapitola začíná přehledem amerických stravovacích zvyků a oblíbených specialit. Předpisy uvádějí originální název pokrmu, přehled surovin, postup přípravy a někdy je uveden i počet porcí.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Michaela Beck
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
80 s. :
Vydáno:
Praha : Nakladatelství Lidové noviny, 2003
Témata:
Popis jednotky:
Na hřbetu knihy označení 5
Název v tiráži: Americká kuchyně 1. Yankee styl
Fyzický popis:
80 s. : barev. il. ; 24 cm
ISBN:
80-7106-643-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1116.420