Zavařování : domácí marmelády a čatní
Kuchařka obsahuje rady a tipy na práci se surovinami. Popisuje postup při přípravě zavařených pokrmů pro děti, dospělé i diabetiky. Uvádí dobu přípravy, přehled surovin i počet porcí (množství skleniček) a kalorickou hodnotu ve 100 gramech.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 96 s. : barev. il. ; 28 cm
- Vydáno
-
Čestlice :
Rebo Productions,
2003
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Nápadité dobroty
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 80-7234-253-3
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |