Zavařování : domácí marmelády a čatní
Kuchařka obsahuje rady a tipy na práci se surovinami. Popisuje postup při přípravě zavařených pokrmů pro děti, dospělé i diabetiky. Uvádí dobu přípravy, přehled surovin i počet porcí (množství skleniček) a kalorickou hodnotu ve 100 gramech.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 96 s. : barev. il. ; 28 cm
- Vydáno
-
Čestlice :
Rebo Productions,
2003
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Nápadité dobroty
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 80-7234-253-3
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna města Olomouce
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Česká Lípa
- Městská knihovna Kolín
- Městská knihovna Pelhřimov
- Městská knihovna Tábor
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně (aktuální záznam)
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Středočeská vědecká knihovna v Kladně
- Vědecká knihovna v Olomouci