Vejce : recepty na slané a sladké vaječné pokrmy ; [z nizozemského originálu ... přeložila Hana Válková]
Kuchařka obsahuje rady a náměty na práci se surovinami. Uvádí přípravu, postup práce, přehled surovin i počet porcí.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 96 s. :
- Vydáno:
-
Čestlice :
Rebo Productions,
2003
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Nápadité dobroty
- Témata:
- Fyzický popis:
- 96 s. : barev. il. ; 28 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje rejstřík
- ISBN:
- 80-7234-256-8
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Petra Bezruče v Opavě
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Městská knihovna Kolín
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně (aktuální záznam)
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Středočeská vědecká knihovna v Kladně
- Vědecká knihovna v Olomouci