Sommelierství : umění podávat víno : hledání pravdy o víně
Knížka vysvětluje historii a význam slova sommelier, zabývá se etiketami, výběrem a nákupem vína, jeho skladováním, popisuje vhodné kombinace vín a pokrmů atd. Je vhodná pro všechny, kteří se zajímají o umění, jak podávat víno, nebo pro ty, kteří se chtějí věnovat tomuto zajímavému povolání. Součástí textu je i výčet a charakteristika … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 137 s., [4] s. barev. obr. příl. :
- Vydáno:
-
Praha :
Grada,
2002
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 137 s., [4] s. barev. obr. příl. : il. ; 20 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 80-247-0188-X
Podobné
-
Kniha o čaji
Kakuzō Okakura, 1862-1913
-
Víno a jídlo
Libor Ševčík, 1946-2016
-
Degustační příručka, aneb, Jak přijít vínu na jméno
Jan Stávek, 1980-
-
Bílá vína : hledání pravdy o víně
Libor Ševčík, 1946-2016
-
Vše, co by měl vědět každý milovník vína
Melissa Monosoff