Sommelierství : umění podávat víno : hledání pravdy o víně

To chci

Knížka vysvětluje historii a význam slova sommelier, zabývá se etiketami, výběrem a nákupem vína, jeho skladováním, popisuje vhodné kombinace vín a pokrmů atd. Je vhodná pro všechny, kteří se zajímají o umění, jak podávat víno, nebo pro ty, kteří se chtějí věnovat tomuto zajímavému povolání. Součástí textu je i výčet a charakteristika celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Libor Ševčík, 1946-2016
Další autoři:
Ivo Dvořák, vinařství
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
137 s., [4] s. barev. obr. příl. :
Vydáno:
Praha : Grada, 2002
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Fyzický popis:
137 s., [4] s. barev. obr. příl. : il. ; 20 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
80-247-0188-X

Vybrat instituci:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je nutné abyste byli přihlášeni.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Sign.
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1109.843
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1109.843

Podobné