Thajská kuchyně : chutné, zdravé a lákavé exotické pokrmy a jejich variace
Regionální speciality i klasická jídla thajských restaurantů.Něco malého na chuť s pikantními studenými omáčkami,ostrá voňavá kari a exotické dezerty.Tipy na vaření a servírování vhodné kombinace příloh a variace receptů.Velké barevné fotografie a ilustrace surovin s podrobným návodem.Více než 40 receptů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 95 s. :
- Vydáno:
-
Čestlice :
Rebo Productions,
1999
- Témata:
- Popis jednotky:
- Přeloženo, jazyk originálu není uveden
- Fyzický popis:
- 95 s. : bar. obr. ; 28 cm
- ISBN:
- 80-7234-109-X
Podobné
-
Sportovní talent - psychologická perspektiva
Michal Vičar, 1985-
-
Teorie aplikovaných pohybových aktivit pro užití v praxi I
Hana Válková, 1943-
-
Bibliografie aplikovaných pohybových aktivit
Hana Válková, 1943-
-
Sportovní příprava II : atletika
Zdeněk Chromý, 1919-