Nudle, špagety & spol. : teplá a studená kuchyně : zdravě - atraktivně

To chci

Tato brožurka přináší recepty na těstovinová jídla, ve kterých lze použít jak těstoviny z bílé mouky, bezvaječné těstoviny nebo těstoviny celozrnné, případně z tvrdé pšenice, těstoviny bezlepkové, pohankové, kukuřičné, sójové nebo rýžové. Dbáme-li o své zdraví, pak si alespoň občas můžeme uvařit těstovinu celozrnnou.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Pavla Momčilová, 1941-
Další autoři:
Andrea Peková
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
87 s., [8] s. barevných obrazových příloh ;
Vydáno:
Čestlice : Pavla Momčilová, 1999
Edice:
Pavla vaří a peče zdravě
Sešity zdravé výživy
Témata:
Popis jednotky:
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Fyzický popis:
87 s., [8] s. barevných obrazových příloh ; 20 cm
ISBN:
80-85936-21-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1064.958

Podobné