Nudle, špagety & spol. : teplá a studená kuchyně : zdravě - atraktivně
Tato brožurka přináší recepty na těstovinová jídla, ve kterých lze použít jak těstoviny z bílé mouky, bezvaječné těstoviny nebo těstoviny celozrnné, případně z tvrdé pšenice, těstoviny bezlepkové, pohankové, kukuřičné, sójové nebo rýžové. Dbáme-li o své zdraví, pak si alespoň občas můžeme uvařit těstovinu celozrnnou.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 87 s., [8] s. barevných obrazových příloh ;
- Vydáno:
-
Čestlice :
Pavla Momčilová,
1999
- Edice:
- Pavla vaří a peče zdravě
Sešity zdravé výživy - Témata:
- Popis jednotky:
- Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
- Fyzický popis:
- 87 s., [8] s. barevných obrazových příloh ; 20 cm
- ISBN:
- 80-85936-21-6
Podobné
Pečeme z kynutého těsta
Pavla Momčilová, 1941-
Luštěniny + hrášek a fazolky ve zdravé kuchyni
Andrea Peková
Vaříme z tofu bez cholesterolu : teplé a studené pokrmy, deserty
Pavla Momčilová, 1941-