Grilování
Druhy grilů a potřeby ke grilování (palivo, zapalovače, nástroje). Marinády a potírání (doba, přísady a recepty marinád). Předpisy na grilování zeleniny, ryb a masa včetně omáček a příloh.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 72 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Ikar,
1999
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Edice:
- 101 praktických rad
- Témata:
- Popis jednotky:
- Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
- Fyzický popis:
- 72 s. : barev. il. ; 18 cm
- ISBN:
- 80-7202-412-4
Podobné
-
Jak vařit s kořením
Jill Norman, 1940-
-
Víno
Tom Stevenson
-
Internet
Chris Lewis, počítačové sítě
-
Mexická kuchyně
Marlena Spieler, 1949-