Vyprávění o kočkách

To chci
Hlavní autor: Helena Kholová, 1932-  
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 211 s., obr. příl., barev. obr. příl.
Vydání: 1. vyd.
Vydáno: Praha : Práce, 1975
Edice: Delfín (Práce)
Bibliografie: Obsahuje bibliografii
LEADER 00979nam a22002772a 4500
001 000392115
003 CZ BrMZK
005 20130409094955.0
007 ta
008 010907s1975 xr af f 000 0 cze d
015 |a cnb000122483 
035 |a (OCoLC)42090420 
040 |a ABA001  |b cze  |c LIA001  |d ABA001  |d BOA001 
080 9 |a 885-4:636.8 
100 1 |a Kholová, Helena,  |d 1932-  |7 xx0009731  |4 aut 
245 1 0 |a Vyprávění o kočkách /  |c Helena Kholová 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Práce,  |c 1975 
300 |a 211 s., obr. příl., barev. obr. příl. 
490 1 |a Delfín 
504 |a Obsahuje bibliografii 
830 0 |a Delfín (Práce)  |0 s 
856 4 1 |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:413b3900-db25-11e3-b110-005056827e51  |y Digitalizovaný dokument  |x NDK 
910 |a BOA001  |b 2-0741.431 
990 |a BK 
996 7 |b 2619793431  |c 2-0741.431  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 5  |w 000392115  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000392115.MZK50000392115000010