Výběrová bibliografie dějin českého potravinářského průmyslu : retrospektivní bibliografie potravinářské literatury v českých zemích do r. 1945. Díl 2, Skladování a zpracování neúdržných produktů, kvasný průmysl
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 241 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1986
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Bibliografie, prameny
- Popis jednotky:
- 500 výt.
Obsahuje rejstřík
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius - Fyzický popis:
- 241 s. : fot. ; 24 cm
Podobné
-
Filtrace nápojů
Zdeněk Šauer
-
Vývoj zpracování zemědělských produktů. [Sv.] 1.
Zdeněk Kuttelvašer, 1923-
-
Encyklopedie českého a moravského vína
Vilém Kraus, 1924-2013
-
Abeceda vína
Zdeněk Kuttelvašer, 1923-