Technologie pro 4. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : stud. obor zpracování mléka
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 283 s. ;
- Vydáno:
-
Praha :
SPN,
1985
- Vydání:
- 3. vyd.
- Edice:
- Učebnice pro střední školy
- Popis jednotky:
- Přehl. lit.
Rozmn - Fyzický popis:
- 283 s. ; 29 cm
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej MVS
ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Cena služby je 70 Kč.