Technologie pro 4. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : stud. obor zpracování mléka

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
František Sovík
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
283 s. ;
Vydáno:
Praha : SPN, 1985
Vydání:
3. vyd.
Edice:
Učebnice pro střední školy
Popis jednotky:
Přehl. lit.
Rozmn
Fyzický popis:
283 s. ; 29 cm

:


Knihovna má i další záznam(y) pro tuto publikaci: záznam 1 (aktuální záznam), záznam 2
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej MVS

ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.

Cena služby je 70 Kč.

Podobné