Pěstování a zužitkování jahod
O dějinách a systematice, biologii a rozmnožování kulturního jahodníku, zakládání a přípravě pozemku jahodovny, výsadbě a přirychlování, pěstování různých odrůd a jeho rentabilitě, sklizni, chemickém složení plodů a listů, zužitkování jahod a o chorobách a škůdcích
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 157, [2] s. ;
- Vydáno:
-
Praha :
Státní zemědělské nakladatelství,
1959
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Malá zahradnická knižnice
- Fyzický popis:
- 157, [2] s. ; 8°
Podobné
-
Jakost brambor
Svatopluk Štampach
-
Řez ovocných dřevin
František Kyncl, 1918-1997
-
Intenzívní výroba a využití pícnin
Karel Sladovník, 1929-1970