Filtrovaná káva : kompletní průvodce přípravou filtrované kávy

To chci

Zakladatelka kavárny a pražírny kávy se dělí o zkušenosti s přípravou kávy, ale také o to, jaké to je otevřít si kavárnu na „špatném“ místě a jak se vlastně dobrá kavárna pozná.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Petra Střelecká, 1989-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
245 stran :
Vydáno:
V Brně : CPress, 2022
Vydání:
1. vydání
Témata:
Fyzický popis:
245 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
ISBN:
978-80-264-4251-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Oddělení pro dospělé
641