Doba jedová. 9, Cukr
Je „bílé zlato“ ve skutečnosti „bílým jedem“? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 409 stran ;
- Z cyklu:
- Vydáno:
-
Praha :
Triton,
2018
- Vydání:
- 1. vydání
- Témata:
- Popis jednotky:
- Přeloženo z angličtiny
Obsahuje poznámky - Fyzický popis:
- 409 stran ; 20 cm
- ISBN:
- 9788075533425
Podobné
-
Proč tloustneme : a co s tím dělat
Gary Taubes, 1956-