Recepty z farmářského trhu : 100+3 recepty, jak získat co nejvíc chuti a požitku z plodů českého léta. II. díl, Jaro, léto
Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Naučí vás zpracovávat méně obvyklé druhy zeleniny a zároveň najít nové použití pro tradiční plodiny. Navíc v knize nechybí praktické rady, jak na trhu poznat kvalitu nabízeného zboží.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 246 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Zpátky domů,
c2013
- Témata:
- kuchařky (knihy) > kuchařské recepty > kuchařské knihy > vaření > potraviny > podzim > zima > zeleninová jídla > bramborová jídla > houbová jídla > luštěninová jídla > ovocná jídla > buchty > koláče > polévky > saláty
- Popis jednotky:
- Barevné fotografie
Text tištěn v jednom až dvou sloupcích na stránce - Fyzický popis:
- 246 s. : il. ; 25 cm
- ISBN:
- 978-80-260-3799-6