Prostřeno bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života
Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou…
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 245 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Ikar,
2010
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje barevné fotografie
- Fyzický popis:
- 245 s. : il. ; 25 cm
- ISBN:
- 978-80-249-1424-4
Podobné
Super jednoduše bez masa : super jídla, jednoduché postupy!
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Bravo, šéfe!
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Fresh kuchyně
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Šéf na grilu : 100 skvělých receptů Zdeňka Pohlreicha
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Vařte jako šéf! : škola vaření Zdeňka Pohlreicha
Zdeněk Pohlreich, 1957-