(Prostřeno) bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života
Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků kuchařského učně až … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 245 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Ikar,
2010
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 245 s. : il. (převážně barev.), portréty
- Bibliografie:
- Obsahuje rejstřík
- ISBN:
- 978-80-249-1424-4
Podobné
-
Kulinárium
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Grilování
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Taková normální kuchařka : jednoduché recepty z dostupných surovin
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Vařte jako šéf! : škola vaření Zdeňka Pohlreicha
Zdeněk Pohlreich, 1957-