Méně známé ovoce
Publikace je impulsem k úvahám o tom, jakými ovocnými výpěstky je možno si obohatit jídelníček. Odborně populární formou je uvedeno 12 nejdůležitějších ovocných druhů a 11 méně známých druhů (jeřabiny, dřín, mišpule, morušovník, kaštanovník...). V receptáři jsou návody k upotřebitelnosti plodů v čerstvém stavu a způsoby … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 149 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Brázda,
1991
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Zahrádka
- Témata:
- zahradnictví > zahrádkářství > ovocnářství > ovocné > dřeviny > netradiční > neobvyklé > ovoce > zpracování > džemy > kompoty > recepty > příručky
- Fyzický popis:
- 149 s. : obr., fotogr., [16] s. barev. fotogr.
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN:
- 80-209-0188-4
Podobné
-
Kontrarevoluce a revoluce v Rusku 1907-1917
Antonín Dolejší