Rozpal to, šéfe!
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich na grilu připravuje nejen pořádné kusy masa, ale i ryby, mořské plody, předkrmy a snídaně, které přilákají i zaryté odpůrce pobytu v přírodě. Doplňuje svých 91 oblíbených receptů peprnými komentáři i desaterem správného grilování.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 199 s. :
- Vydáno:
-
Praha
Sevruga,
2014
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obálkový podnázev: 91 skvělých grilovacích receptů od snídaně po drinky
Obsahuje rejstřík - Fyzický popis:
- 199 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 26 cm
- ISBN:
- 978-80-905710-0-6
Podobné
-
Bravo, šéfe! : Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Moje domácí kuchyně
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Bravo, šéfe! : Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
(Prostřeno) bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Grilování
Zdeněk Pohlreich, 1957-