Rozpal to, šéfe!

To chci

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich na grilu připravuje nejen pořádné kusy masa, ale i ryby, mořské plody, předkrmy a snídaně, které přilákají i zaryté odpůrce pobytu v přírodě. Doplňuje svých 91 oblíbených receptů peprnými komentáři i desaterem správného grilování.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
199 s. :
Vydáno:
Praha Sevruga, 2014
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Popis jednotky:
Obálkový podnázev: 91 skvělých grilovacích receptů od snídaně po drinky
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:
199 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 26 cm
ISBN:
978-80-905710-0-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Oddělení pro dospělé
641.5 ROZ

Podobné