Nápoje : příprava a podávání
Publikace seznamuje se zařízením a vybavením domácího baru, se základy barmanského umění, poskytuje přehled toho, co by měl hostitel-barman znát, aby zaujal své hosty i chováním a vystupováním. Nabízí přehled technik a způsobů míchání nápojů, jejich rozdělení a stručné charakteristiky. Neopomíjí ani ovocné a zeleninové šťávy … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 162 s.
- Vydáno:
-
Brno :
Computer Press,
2003
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Edice:
- Hobby
- Témata:
- Fyzický popis:
- 162 s.
- ISBN:
- 80-251-0002-2
Podobné
-
Železniční modelářství pro každého
Zbyněk Stárek, 1948-
-
Raketové modelářství : stavba raket, modelů a raketoplánů
Alois Rosenberg, 1933-
-
Košíkářství : [tradiční řemesla]
Sue Gabriel
-
Rybářství od A do Z : ryby v českých řekách a jak na ně
Vojtěch Vondrák