Klenoty klasické evropské kuchyně
Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří
Hlavní autor: | Roman Vaněk, 1969 leden 11.- |
---|---|
Další autoři: | Pavel Bílek , Pražský kulinářský institut |
Typ dokumentu: | Knihy
|
Rozsah: | 263 stran : |
Vydání: | Vydání třetí |
Vydáno: |
Praha :
Prakul Production s.r.o.,
2014
|
Témata: | |
Popis jednotky: |
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut V tiráži uvedeno: čtvrtý dotisk prvního vydání, Praha 2016 |
Bibliografie: |
Obsahuje rejstřík |
ISBN: |
978-80-87737-22-4 |
Stav | Půjčeno do | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Sign. | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se ...
|
Dospělé oddělení
|
|
641.8 |
Podobné
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
S vařečkou kolem světa
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Snadno & rychle : 111 receptů pro všední den
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Jídlo s.r.o.
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Sladké poklady české a moravské kuchyně
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-