Klenoty klasické evropské kuchyně
Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 263 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production s.r.o.,
2014
- Vydání:
- Vydání třetí
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
V tiráži uvedeno: čtvrtý dotisk prvního vydání, Praha 2016 - Fyzický popis:
- 263 stran : barevné ilustrace, portréty ; 31 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje rejstřík
- ISBN:
- 978-80-87737-22-4
Podobné
-
Jídlo s.r.o.
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle 2 : jednoduché recepty pro každý den
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-