Klenoty klasické evropské kuchyně

To chci

Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři:
Pavel Bílek
Pražský kulinářský institut
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
263 stran :
Vydáno:
Praha : Prakul Production s.r.o., 2014
Vydání:
Vydání třetí
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
V tiráži uvedeno: čtvrtý dotisk prvního vydání, Praha 2016
Fyzický popis:
263 stran : barevné ilustrace, portréty ; 31 cm
Bibliografie:
Obsahuje rejstřík
ISBN:
978-80-87737-22-4

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000-a 4500
001 016270001474178
005 20220603120614.7
008 161129s2014----xr-|||||||||||||||||cze-d
015 |a cnb002720077 
020 |a 978-80-87737-22-4  |q (v knize neuvedeno ;  |q vázáno) 
020 |c 399.00 Kč  |z 978-80-87737-06-4 : 
035 |a (OCoLC)920663183 
040 |a PRG001  |b cze  |e rda 
080 |a 641.8  |2 h 
100 1 |a Vaněk, Roman,  |d 1969 leden 11.-  |7 xx0110388  |4 aut 
245 1 0 |a Klenoty klasické evropské kuchyně /  |c Roman Vaněk ; fotografie Pavel Bílek 
250 |a Vydání třetí 
264 1 |a Praha :  |b Prakul Production s.r.o.,  |c 2014 
300 |a 263 stran :  |b barevné ilustrace, portréty ;  |c 31 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut 
500 |a V tiráži uvedeno: čtvrtý dotisk prvního vydání, Praha 2016 
504 |a Obsahuje rejstřík 
520 2 |a Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří 
650 0 7 |a evropská jídla  |7 ph200803  |2 czenas 
650 0 7 |a jídla  |2 czenas 
650 0 7 |a příprava jídel  |7 ph634637  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
700 1 |a Bílek, Pavel  |7 mzk2006377716  |4 pht 
710 2 |a Pražský kulinářský institut  |7 olak2012729677 
901 |a ISBN: 978-80-87737-06-4  |c 9788087737064  |f 3. vydání  |g ISBN i čárový kód neplatné - multiplicitní; platné ISBN náleží 1. vyd., stejné přiděleno též 2. vyd.  |g Správné ISBN v publikaci není uvedeno  |o 20150728 
910 |a PRG001 
996 |b 316800649369  |c 649369  |e PRG001  |h 641.8  |l Sklad Atrax  |s A  |a 0  |t PRG001.316800649369 
997 |t KN 

Podobné