Klenoty klasické evropské kuchyně
Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 263 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production s.r.o.,
2014
- Vydání:
- Vydání třetí
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
V tiráži uvedeno: čtvrtý dotisk prvního vydání, Praha 2016 - Fyzický popis:
- 263 stran : barevné ilustrace, portréty ; 31 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje rejstřík
- ISBN:
- 978-80-87737-22-4
MARC
LEADER | 00000nam a2200000-a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 016270001474178 | ||
005 | 20220603120614.7 | ||
008 | 161129s2014----xr-|||||||||||||||||cze-d | ||
015 | |a cnb002720077 | ||
020 | |a 978-80-87737-22-4 |q (v knize neuvedeno ; |q vázáno) | ||
020 | |c 399.00 Kč |z 978-80-87737-06-4 : | ||
035 | |a (OCoLC)920663183 | ||
040 | |a PRG001 |b cze |e rda | ||
080 | |a 641.8 |2 h | ||
100 | 1 | |a Vaněk, Roman, |d 1969 leden 11.- |7 xx0110388 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Klenoty klasické evropské kuchyně / |c Roman Vaněk ; fotografie Pavel Bílek |
250 | |a Vydání třetí | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Prakul Production s.r.o., |c 2014 | |
300 | |a 263 stran : |b barevné ilustrace, portréty ; |c 31 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut | ||
500 | |a V tiráži uvedeno: čtvrtý dotisk prvního vydání, Praha 2016 | ||
504 | |a Obsahuje rejstřík | ||
520 | 2 | |a Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří | |
650 | 0 | 7 | |a evropská jídla |7 ph200803 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a jídla |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a příprava jídel |7 ph634637 |2 czenas |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Bílek, Pavel |7 mzk2006377716 |4 pht | |
710 | 2 | |a Pražský kulinářský institut |7 olak2012729677 | |
901 | |a ISBN: 978-80-87737-06-4 |c 9788087737064 |f 3. vydání |g ISBN i čárový kód neplatné - multiplicitní; platné ISBN náleží 1. vyd., stejné přiděleno též 2. vyd. |g Správné ISBN v publikaci není uvedeno |o 20150728 | ||
910 | |a PRG001 | ||
996 | |b 316800649369 |c 649369 |e PRG001 |h 641.8 |l Sklad Atrax |s A |a 0 |t PRG001.316800649369 | ||
997 | |t KN |
Podobné
-
Jídlo s.r.o.
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle 2 : jednoduché recepty pro každý den
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-