Klenoty klasické evropské kuchyně

To chci

Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři:
Pavel Bílek
Pražský kulinářský institut
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
263 stran :
Vydáno:
Praha : Prakul Production s.r.o., 2014
Vydání:
Vydání třetí
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
V tiráži uvedeno: čtvrtý dotisk prvního vydání, Praha 2016
Fyzický popis:
263 stran : barevné ilustrace, portréty ; 31 cm
Bibliografie:
Obsahuje rejstřík
ISBN:
978-80-87737-22-4

:


Podobné