Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila

To chci

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu je autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady klasické české celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři:
Pražský kulinářský institut
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
193 s. :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, 2013
Vydání:
Vyd. 8.
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Fyzický popis:
193 s. : barev. il. ; 31 cm

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Sklad Atrax
641.8

Podobné