Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu je autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady klasické české … celý popis
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 193 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production,
2013
- Vydání:
- Vyd. 8.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
- Fyzický popis:
- 193 s. : barev. il. ; 31 cm
Podobné
-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle 2 : jednoduché recepty pro každý den
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Maso
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle : 111 receptů pro všední den
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-