(prostřeno bez servítků) : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života
Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků kuchařského učně až…
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 245 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Ikar,
2010
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 245 s. : barev. il. ; 25 cm
- ISBN:
- 978-80-249-1424-4
Podobné
Taková normální kuchařka : jednoduché recepty z dostupných surovin
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Rozpal to, šéfe! : [91 skvělých grilovacích receptů od snídaně po drinky]
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Vejce nebo slepice : [80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny]
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Bravo, šéfe! : Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Super jednoduše : super jídla, jednoduché postupy!
Zdeněk Pohlreich, 1957-