(prostřeno bez servítků) : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života

To chci

Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků kuchařského učně až…

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Další autoři:
Alena Hrbková
Ondřej Horák, 1976-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
245 s. :
Vydáno:
Praha : Ikar, 2010
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis:
245 s. : barev. il. ; 25 cm
ISBN:
978-80-249-1424-4

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Sklad Atrax
SK 641.8
Absenčně
Načítá se…
Pobočka Předmostí
PR 641.8

Podobné