Chléb z domácí pekárny

To chci

300 receptů na slaný a sladký chléb, housky, bagety, sladké pečivo, džemy. Domácí pekárna se sama postará o veškeré práce při výrobě chleba: od hnětení, přes kynutí až po pečení. Upečený chléb pak stačí hodinku před ochutnáním nechat na mřížce vychladnout. Pokud s pečením začínáte, zkuste nejprve jednoduchý recept. Až celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Yvan Cadiou
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
287 s. :
Vydáno:
Praha : Ikar, 2009
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis:
287 s. : barev. il. ; 20 cm
ISBN:
978-80-249-1237-0

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Středisko Přerov
SP 641.5