Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu, se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 191 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production,
2012
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 191 s. : barev. il. ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-905048-0-6 (váz.)
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Ústřední knihovna pro dospělé
|
|
641.5 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Lochotín
|
|
641.5 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Bolevec
|
|
641.5 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Doubravka
|
|
641.5 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Bory
|
|
641.5 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Slovany
|
|
641.5 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Skvrňany
|
|
641.5 |
Podobné
-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Maso
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Kuře
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Maluje originální posezení
Eva Kolářová