Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila

To chci

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu, se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
191 s. :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, 2012
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis:
191 s. : barev. il. ; 31 cm
ISBN:
978-80-905048-0-6 (váz.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna pro dospělé
641.5
Absenčně
Načítá se…
Lochotín
641.5
Absenčně
Načítá se…
Bolevec
641.5
Absenčně
Načítá se…
Doubravka
641.5
Absenčně
Načítá se…
Bory
641.5
Absenčně
Načítá se…
Slovany
641.5
Absenčně
Načítá se…
Skvrňany
641.5

Podobné