Nápoje : příprava a podávání

To chci

Publikace seznamuje se zařízením a vybavením domácího baru, se základy barmanského umění, poskytuje přehled toho, co by měl hostitel-barman znát, aby zaujal své hosty i chováním a vystupováním. Nabízí přehled technik a způsobů míchání nápojů, jejich rozdělení a stručné charakteristiky. Neopomíjí ani ovocné a zeleninové šťávy celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Ivo Sedláček
Další autoři:
Lubomír Kočí , Jan Spěváček, 1973-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
162 s. : il.
Vydáno:
Brno: : Computer Press, 2003
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Popis jednotky:
Obsahuje barevné fotografie
Fyzický popis:
162 s. : il.
Bibliografie:
Obsahuje rejstřík a bibliografii
ISBN:
80-251-0002-2

Vybrat instituci:


Pro vytváření rezervací/objednávek je nutné abyste byli přihlášeni.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Sign.
Absenčně
Načítá se…
Naučné oddělení
641/642