O jídle a pití jinde a jindy
Proměny způsobů stravování a stolování v dějinách. Autor se zaměřuje na předhistorické národy, starověké civilizace (Egypťané, Řekové, Římané) a období středověku.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- E-knihy
- Rozsah:
- 54 s
- Vydáno:
-
Praha :
Městská knihovna v Praze,
2014
- Vydání:
- V MKP 1. vyd
- Edice:
- E-knihovna
- Fyzický popis:
- 54 s
Instituce:
Městská knihovna v Praze - E-knihovna
Podobné
-
V ráji šumavském : román z Pošumaví
Karel Klostermann, 1848-1923
-
Pohádky pro veliké děti
Martin Fahrner, 1964-
-
Čert a Káča
Božena Němcová, 1820-1862
-
Vrah v šarlatu
Josef Volák, 1942-
-
Buřiči
Viktor Dyk, 1877-1931