Zpět na výsledky hledání

O jídle a pití jinde a jindy

To chci

Proměny způsobů stravování a stolování v dějinách. Autor se zaměřuje na předhistorické národy, starověké civilizace (Egypťané, Řekové, Římané) a období středověku.

Hlavní autor: Jiří Stanislav Guth-Jarkovský, 1861-1943  
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 54 s
Vydání: V MKP 1. vyd
Vydáno: Praha : Městská knihovna v Praze, 2014
Edice: E-knihovna
Témata:

Vybrat instituci:

Knihovna má i další záznam(y) pro tuto publikaci: zde
Cíl Přístupnost Odkaz Distributor
Web Dostupné Plný text Městská knihovna v Praze - E-knihovna
Web Dostupné Odkaz na plný text Městská knihovna v Praze - E-knihovna
Web Dostupné Obálka Městská knihovna v Praze - E-knihovna
Web Dostupné Plný text Městská knihovna v Praze - E-knihovna
Web Dostupné Plný text Městská knihovna v Praze - E-knihovna
Web Dostupné Plný text Městská knihovna v Praze - E-knihovna

Podobné