O jídle a pití jinde a jindy
Proměny způsobů stravování a stolování v dějinách. Autor se zaměřuje na předhistorické národy, starověké civilizace (Egypťané, Řekové, Římané) a období středověku.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Vydáno:
-
1918
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | Dostupné | Digitalizovaný dokument | Městská knihovna v Praze - Kramerius |
Podobné
-
Idylky pana adjunkta
Jiří Stanislav Guth-Jarkovský, 1861-1943
-
Cena
Marek Hnila
-
Blůdička, aneb, Mystická detektivka z Českého lesa
Radek Coufal, 1979-
-
Vdavky Nanynky Kulichovy : a co se kolem nich sběhlo. I
Ignát Herrmann, 1854-1935
-
Bez místa (Pan Selichar se osvobodil)
Karel Poláček, 1892-1945