Kuře, kapr, králík : Pokrmy z bílých mas ve zdravé kuchyni
Kuchařské předpisy ke kuchyňské přípravě kuřat, kaprů a králíků.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 71 s. ;
- Vydáno:
-
Čestlice :
Momčilová,
1995
- Vydání:
- 1. vyd
- Edice:
- Sešity zdravé výživy ;
Sv. 13
- Fyzický popis:
- 71 s. ; 21 cm
- ISBN:
- 80-85936-00-3
Podobné
-
Vaříme z tofu bez cholesterolu : Teplé a studené pokrmy, deserty
Pavla Momčilová, 1941-
-
Vaříme pestře z české zeleniny. Díl 2, Zimní a jarní zeleninové menu
Pavla Momčilová, 1941-