Kuře, kapr, králík : Pokrmy z bílých mas ve zdravé kuchyni

To chci

Kuchařské předpisy ke kuchyňské přípravě kuřat, kaprů a králíků.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Božena Ševčíková
Další autoři:
Helena Zvěřinová
Pavla Momčilová, 1941-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
71 s. ;
Vydáno:
Čestlice : Momčilová, 1995
Vydání:
1. vyd
Edice:
Sešity zdravé výživy ; Sv. 13
Fyzický popis:
71 s. ; 21 cm
ISBN:
80-85936-00-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Smíchov
Naučná literatura pro dospělé
C2b1a C 2737.7

Podobné