Celozrnné vánoční a slavnostní pečivo
Předpisy na přípravu pečených i nepečených sladkostí a cukrovinek s výlučným použitím celozrnné mouky.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 60 s. :
- Vydáno:
-
Čestlice :
Momčilová,
1994
- Vydání:
- 1. vyd
- Edice:
- Sešity zdravé výživy ;
Sv. 10
- Fyzický popis:
- 60 s. : obr. ; 21 cm
- ISBN:
- 80-901137-4-5
Podobné
-
Vaříme z tofu bez cholesterolu : Teplé a studené pokrmy, deserty
Pavla Momčilová, 1941-
-
Pečeme z kynutého těsta
Pavla Momčilová, 1941-
-
Vaříme pestře z české zeleniny. Díl 2, Zimní a jarní zeleninové menu
Pavla Momčilová, 1941-