Maso
Fotografická publikace kuchařských receptů na přípravu pokrmů z hovězího a vepřového masa. Jednoduchá jídla z běžně dostupných surovin. Podrobně popsané recepty, názorné pracovní postupy. Další kniha autora a týmu českých šéfkuchařů z Pražského kulinářského institutu.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- , , ,
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 95 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production, s.r.o.,
2019
- Vydání:
- Druhé vydání
- Edice:
- Jednoduše & dokonale
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
- Fyzický popis:
- 95 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-87737-40-8
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Rajská zahrada
|
Beletrie a naučná lit. pro dospělé
|
C2b1d | C 7888.2 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Lužiny
|
Vypujcka
|
C2b1d | C 7888.3 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Opatov
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1d | C 7888.1 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Dědina
|
Literatura pro dospělé
|
C2b1d | C 7888.4 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Bohnice
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1d | C 7888.5 |
Podobné
-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Kuře
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle 2 : jednoduché recepty pro každý den
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-