Domácí sýry
Návody na výrobu domácích sýrů i se sýrovými recepty. Kuchařka seznamuje s postupem domácí výroby sýrů, jako jsou například brynza, panír, čedar apod. Druhá část obsahuje sýrové recepty pro studenou i teplou kuchyni.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 159 stran :
- Vydáno:
-
Brno :
CPress,
2018
- Vydání:
- 2. rozšířené vydání
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obálkový podnázev: návody na výrobu a zajímavé recepty - naše i zahraniční
Obsahuje rejstřík - Fyzický popis:
- 159 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
- ISBN:
- 978-80-264-2002-6
Podobné
-
Domácí zpracování mléka
Petra Rubášová, 1970-
-
Zvířata v zahradě pro radost i užitek : příručka pro začínajícího chovatele
Petra Rubášová, 1970-
-
Bylinky české zahrádky
Petra Rubášová, 1970-
-
Domácí medová kuchařka
Petra Rubášová, 1970-
-
Domácí levandulová kuchařka
Petra Rubášová, 1970-